Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn The Singing Lights en zijn een enthousiast en sprankelende groep vrouwen uit Twente die kerstliederen zingen. Wij hebben allemaal jarenlang zangervaring en in dit kleine groepje kunnen we veel van elkaar leren. We komen voort uit diverse zanggroepen/koren. Ons koor bestaat uit 12 vrouwen. We vinden dat je aan een passie plezier moet beleven en dat het energie mag opleveren, zowel voor onszelf als voor het publiek. Tijdens de kerstperiode treden wij op als gelegenheidskoor en proberen op die manier bij te dragen aan een leuke en gezellige kerstsfeer. Wat ooit begon als een éénmalig optreden op een kerstmarkt in de buurt, is uitgegroeid tot een jaarlijkse “tournee” in de maand december. Wij brengen een 3 à 4-stemmig kerstrepertoire, waaronder: Modern repertoire, hierbij valt te denken aan: Sky Radio-muziek, zoals Love Shine a Light, Let it snow, Winter Wonderland, It’s beginning to look a lot like Christmas, Merry Christmas Everyone, Santa’s Party, Mary’s Boychild Engelse Christmas-songs, o.a. I’m dreaming of a white Christmas, Jingle Bells, the Holly and the Ivy, Away in a Manger Traditioneel Nederlandstalig kerstrepertoire, denk aan Stille Nacht, Nu zijt Wellekome, Er is een kindeke geboren, Midden in de Winternacht We hebben de artistieke vrijheid genomen om deze nummers naar eigen inzicht vorm te geven. Er wordt door ons een goede verdeling gemaakt in diversiteit, wat betreft het repertoire, maar ook welke optredens we willen geven.

In de afgelopen 10 jaar hebben we op verschillende plaatsen en bij verschillende gelegenheden opgetreden.

  • Bij kerstmarkten in de regio, zoals in Borne, Diepenheim, Ootmarsum, Hengelo, Oldenzaal, Christmas Fair Twente op het Hulsbeek, Denekamp en Winterwonderland.
  • Bij grotere winkelketens zoals Intratuin Enschede, Borghuis in Deurningen en IKEA Hengelo.
  • Bij Cultuurpodia, zoals o.a in de HeArtGallery, centrum voor Kunst en cultuur, in Hengelo.
  • Maar ook verzorgen we ieder jaar enkele optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen, waar wij in de huiskamers optreden, voor de Zonnebloem, of bij bijeenkomsten van vrijwilligersorganisaties, ed.

Voor onze optredens vragen we een onkostenvergoeding, waarvan we o.a. weer nieuwe arrangementen en bladmuziek kopen, of ons verder professionaliseren.

Elk jaar doneren wij een deel van onze inkomsten aan een goed doel!

Mocht u nieuwsgierig geworden zijn,  kijk dan op onze mediapagina om te zien wie er zingen, waar we zingen en vooral wat we zingen.

Wilt u ons boeken, neem dan contact met ons op. We nemen zo snel mogelijk contact op. Graag vroeg in het jaar, zodat we niemand hoeven teleur te stellen.

Singing Lights